“Andreával olyan volt együtt dolgozni, hogy az borzasztó… 🙂 🙂 🙂 Hát ez a NŐ! Képes volt szembesíteni engem a saját hiányosságaimmal!!! És megoldásokat mutatni a problémákra! Hát ilyet!!!

Azoknak ajánlom elsősorban Andreát, aki… el tudja viselni, hogy BELEkérdez a már magad által is és magad előtt is titkolt, vagy elfedett titkaidba, hiányosságaidba! Ezt szeretnéd? Megkapod! 🙂

Andrea nagyon jó abban, hogy…. Mintha magaddal beszélgetnél egy sötét szobában és megnyílsz magad előtt! Empátia!!! Ehhez képest a fogalom kis pálya! 🙂

Andrea legnagyobb erőssége az, hogy nagybetűs EMBER!

Először nehéz volt elhinnem, hogy hibátlan vagyok, de Andrea megmutatta, hogy mégsem! Nehéz volt ezzel szembesülnöm, de Tőle még ez is jól esett!

Fantasztikus Ember! De készülj, mert nehéz Önmagadat látnod az Ő szemüvegén keresztül!”

Pokorni László, csoportvezető

“Andrea sokat segített abban hogy rájöjjek mi okozza az elakadást az életemben és hogy merre induljak, ha változást szeretnék.”

Mónika, könyvelő

“Az Andreával való találkozások során, elsősorban Andrea határtalan lelkesedése és hite fogott meg. Az a lelkesedés és hit, ahogy segítő munkája során a hozzá fordulókhoz áll. Ez a lelkesedés a hozzá fordulót sem hagyja érintetlenül, sőt inspirálja arra, hogy egyre mélyebben megismerje magát, képes legyen szembenézni problémáival és ezt a nehéz folyamatot Andrea mindvégig megértéssel, empátiával segíti.”
Rácz Gabriella