Kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

 

Időpont: 2017. május 27. szombat 10:00-14:00

Ár: 9000 Ft/fő
A jelentkezés 4.000 Ft előleg vagy a teljes részvételi díj átutalásával válik véglegessé.

Helyszín: Cosmic Latte, XI. Budapest, Bartók béla út 79.

 

    A jelentkezési lap alatti jelentkezési feltételeket elfogadom.

    JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

    Jelentkezésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. előleg befizetésével történik. A választott program díjának ill. előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 3 nap. A helyfoglalás visszaigazolását e-mailben küldöm, a számlát személyesen a programon kapod meg.

    Amennyiben a befizetett programon mégsem tudsz részt venni, úgy lehetőséged van ezt jelezni az andrea@valtozaskisero.hu címen legkésőbb 48 órával a program kezdete előtt. Ez esetben a befizetett díjat a lehető legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan felhasználhatod. A befizetett összeg ezután tovább nem görgethető. A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett visszamondás esetén az összeg nem használható fel és nem téríthető vissza.

    A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Gillich-Csikós Andrea Judit E.V.-val kötöd (1131 Budapest, Gyöngyösi utca 13. 2/8.)