Access Bars®

„Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém.”™

„Az access nem gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből , nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. „- Gary Douglas

MI IS AZ AZ ACCESS BARS®?

Az Access Bars ® az Access Consciousness ® alapja, amit Gary Douglas fejlesztett ki több mint húsz évvel ezelőtt.

Ez egy rendkívül gyengéd, érintésalapú módszer, ami már több százezer embernek segített a világ minden táján.

A bárok 32 pontot jelentenek a fejen, kezelés során ezeket a pontokat érintem. Érintés hatására a bárok elkezdenek futni, és olyan változásokat generálnak az energiamezőben, amik jó hatással vannak az életed minden területére.

Csökkenti a stresszt, megnyugtat, ellazít, és közben arra késztet, hogy elengedj és befogadj.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A világon minden energia.
Az Access célba veszi azt a területet, aminek energiájában változást szeretnénk elérni. Legyen az pénzügyekkel, munkával, önértékeléssel, vagy bármi mással kapcsolatos, a Bars kezelés felhozza és kitisztítja azt az energiát, ahol az elakadás található. De nem feltétlenül kell, hogy elakadás legyen az életünkben – a Bars arra is jó, hogy fenntartsa és megerősítse azt az állapotot, amelyben mi vagyunk a megtestesült befogadás és megengedés.

MIT HOZ LÉTRE EGY ACCESS BARS KEZELÉS?

Az Access Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük.

Hasonlít a dolog ahhoz, amikor elmegy az áram a házadban, és visszapöckölöd a biztosítékot az eredeti állásba, a fények pedig visszajönnek: a bárok futtatása visszakapcsolja a fényeidet. Az univerzum energiája újra elérhetővé válik számodra, ez pedig nagyobb békét, könnyedséget, örömet és ragyogást eredményez az életedben.

MIT VÁRHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN?

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik.

A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.

Milyen könnyed és örömteli hozzájárulás lehet az életedhez egy kezelés?

Választod?