Aktuális időpontok:

2020. február 14.      9-17 óráig  Budapest; XIII.kerület

2020.február 23.       9-17 óráig  Budapest; XIII.kerület

2020.március 02.        9-17 óráig  Budapest; XIII.kerület

Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, és táplálást kaptál? Vagy már túl régen volt az, amikor gyógyítást, kedvességet kaptál a tested és lényed elítélése nélkül?

Az első tanfolyam az Accessben a Bars®.

Van 32 pont a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az (el-/be) fogadásra? Olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden.

Elengedsz minden gondolatot, érzés és érzelmet, amik beragasztanak, amik miatt ugyanazokat a mintákat ismétled újra meg újra.

Emberek ezrei használták az Access Barst arra, hogy megváltoztassák a testük és életük sok-sok aspektusát, például az alvást, súlyt, pénzt, szexet és kapcsolatokat, a szorongást, stresszt és sok minden mást. Legrosszabb esetben úgy érzed majd, mintha egy fenomenális masszázst kaptál volna. Legjobb esetben az egész életed teljes könnyedséggel változik valami sokkal nagyszerűbbé.

Az Access Bars® tanfolyam elvégzése előfeltétel az összes Access Consciousness® alaptanfolyamhoz, mivel lehetővé teszi a testednek, hogy könnyedén véghez vigye és befogadja a változásokat, amiket választasz.

Egy agykutató méréseket végzett Access Bars előtt és után, és kiderült, hogy ennyire gyors változást még soha nem tapasztalt! Gamma agyhullámok alakultak zömmel, ami az éberség és kreativitás kísérője. Évtizedek óta meditáló tibeti lámáknál mértek hasonlókat. Már végeznek átfogó kutatásokat és vizsgálták az aurát is.
Kimutatták, hogy helyreállítja az aura sérüléseit is.

A videók feliratait a Beállítások gombra kattintva változtathatod magyarra.

Az Access egy nagyon hatékony technika, amivel nincs határ az életedben, csak végtelen lehetőségek.
Nagyobb lesz a befogadásunk, nagyobb a teremtő energiánk és olyan lehetőségek jönnek a testünkkel és az életünkkel kapcsolatban, amiket eddig nem is gondoltunk volna.

A Bars tanfolyam ára egységes. Magyarországon jelenleg: 63.000Ft.
Ismétlőknek: 31.500Ft
16 éves korig: ingyenes
16-18 éves korig: 31.500Ft